Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی به نقل از روابط عمومی پالایشگاه تبریز، غلامرضا باقری دیزج تبریز افزود: این شرکت در راستای انطباق با استانداردهای ملی و بین المللی در حوزه محیط زیست و نیز مسئولیت اجتماعی، با اجرای پروژه های عمده و سرمایه گذاری های کلان بیش از 369 میلیون یورو ارزی و 406 میلیارد ریال، عملکرد شاخص و چشمگیری داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: از جمله این پروژه  ها می  توان به احداث واحد بنزین سازی جدید و تبدیل واحد بنزین سازی قدیم پالایشگاه با حرکت ابتکاری مهندسین داخلی شرکت به کاربری واحد آیزومریزاسیون توانسته کل محصول بنزین تولیدی را به استاندارد یورو  5 ارتقا دهد.

باقری گفت: این شرکت با اجرای پروژه GHP قادر شده روزانه  2.8 الی 3 میلیون لیتر معادل 70 درصد ظرفیت طراحی واحد گازوئیل پاک منطبق با استاندارد یورو 5 ارائه کند که با تکمیل زیرساخت های مورد نیاز و اجرای پروژه های مکمل نظیر پروژهای زیست محیطی استحصال گازهای انتهایی (TGT) و برج های خنک کننده جدید شاهد کارکرد واحد با ظرفیت کامل طراحی خواهیم بود.

 وی اظهار داشت: از دیگر پروژه های مهم زیست محیطی می پالایشگاه تبریز اجراء و بهره برداری واحد گرانولاسیون گوگرد به منظور تولید و عرضه گوگرد گرانولی جهت کاهش انتشار ریزگردها، اجرا و بهره برداری از پروژه بازیابی گازهای ارسالی به فلر (FGR) در سال 95 در قالب کنوانسیون بین المللی CDMاشاره کرد.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز افزود: اجرای پروژه بهینه سازی سیستم هوای فشرده و تولید و توزیع بخار پالایشگاه برای اولین بار در کشور توسط سازمان توسعه صنعتی ملل متحد UNIDO به عنوان Pilot در بین صنایع کشور و پروژه تفکیک لجنهای نفتی- بیولوژیکی و آهکی از مهمترین پروژههای زیست محیطی این شرکت است.

 وی اضافه کرد: این شرکت در راستای اجرای بند ب ماده 192 قانون توسعه پنجم مبنی بر نصب "سیستمهای پایش لحظه ای بر روی خروجی منابع ثابت" ، به عنوان یک شرکت پیشرو و فراتر از الزامات قانونی، نسبت به احداث و بهره برداری از مرکز پایش آنلاین اقدام نموده است.

باقری همچنین با اشاره به طرح نوآورانه و ابتکاری تولید گرید جدید روغن پایه در پالایشگاه تبریز گفت: روغن پایه گروه 2 برای اولین بار در کشوردر پالایشگاه تبریز بصورت کاتالیستی از محصول جانبی  Iso offtest تولید و امکانات امتزاج روغن پایه تولیدی با مواد افزودنی در این شرکت بمنظور تولید روغنهای بنزینی و دیزلی با آخرین فناوریهای روز فراهم گردیده و هرگونه فرمولاسیون قابل حصول میباشد که آزمایشگاه کنترل کیفی مجهز، پشتوانه محکمی بر آن خواهد بود.

وی درباره اجرای مهمترین برنامه‌های توسعه‌ای، زیست محیطی و زیرساختی در دست اجرای پالایشگاه نفت تبریز نیز گفت: شرکت پالایش نفت تبریز در راستای کاهش و یا حذف کامل نفت کوره و تبدیل آن به محصولات کیفی سازگار با محیط زیست، اجرای طرح جامع ارتقاء کیفی محصولات خود را در برنامه دارد که این طرح، بزرگترین سرمایه گذاری در تاریخ پالایشگاه خواهد بود، امید است با تأمین سرمایه مورد نیاز بتوانیم پالایشگاه را به سطح پالایشگاه های روزآمد جهان ارتقاء ‌دهیم.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز در خصوص استاندارد گازوئیل نیز گفت:  پالایشگاه تبریز با احداث واحد جدید گوگردزدایی از نفت گاز موفق شد کیفیت این محصول را به استاندارد یورو 5 ارتقاء دهد و هم اینک واحد مذکور با بیش از 60 درصد ظرفیت طراحی قادر است روزانه تا ۳ میلیون لیتر گازوئیل با استاندارد مذکور تولید کند، امید است با تکمیل زیرساخت های مورد نیاز شاهد کارکرد واحد با ظرفیت کامل طراحی باشیم.

وی با تاکید بر بهره گیری از تمام توان شرکت برای مقابله با تحریم های ظالمانه امریکا گفت: بهره برداری از طرح تولید بنزین یورو 5 بدون نیاز به واحد ایزومریزاسیون نشان داد که تحریم ها موجب ایجاد خلاقیت در سازمان شده و حرکت روبه تعالی شرکت را متوقف نخواهد کرد، از طرفی دیگر راه اندازی واحد جدید گوگردزدایی نفت گاز بدون نیاز به کارشناسان خارجی دلیل محکمی بر توانائیهای کارشناسان شرکت است.

مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز همچنین با اشاره به مزایای حضور این شرکت در انجمن صنفی پالایشگاهی گفت: پالایش نفت تبریز یک شرکت خصوصی است و منطقی به نظر می رسد که شرکت های خصوصی دارای انجمن صنفی باشند که بتوانند بصورت متحد و یکپارچه امور خود را پیگیری و به نتیجه برسانند.

وی یکی دیگر از مزایای حضور در انجمن را جلوگیری از تکروی و اقدامات ناهماهنگ ابراز کرد و گفت: با عضویت در انجمن، همزمان با هماهنگی کامل با حاکمیت و در کنار هم و با تعامل ، خواسته ها و تقاضاهای خود را پیگیری می کنیم.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۹۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است

جواد اوجی گفت: رشد اقتصادی دولت نزدیک به شش درصد بود که نیمی از آن مربوط به نفت و گاز است.

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، جواد اوجی وزیر نفت در مراسم امضای تفاهم‌نامه مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی حضور پیدا کرد. اوجی درباره وضعیت کنونی صنعت نفت گفت: در دو سال و نیم گذشته، پروژه و طرح‌های نیمه تمام زیادی به بهره‌برداری رسید و پروژه‌های دیگری را شروع کردیم. در ادامه شاهد رشد تولید و صادرات بودیم که باعث شد رشد اقتصادی گروه نفت و گاز در این دهه بینظیر باشد. رشد اقتصادی دولت نزدیک به شش درصد بود که نیمی از آن مربوط به نفت و گاز است. ورود شرکت پتروشیمی در عرصه ذخیره گاز، تولید بنزین، سرمایه‌گذاری برای توسعه میادین گازی و جمع آوری گاز مشعل موثر بود. بخش خصوصی می‌تواند در سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی وارد شود.

 

وی افزود: در حال حاضر وزارت نفت از سرمایه‌گذاری استقبال می‌کند. سال گذشته به تعهدات خود عمل کردیم. امسال نیز برنامه‌ریزی‌هایی انجام و ابلاغ شده است. ۷۹ پروژه کلان در جهت جهش تولید به ارزش ۱۶ میلیارد دلار به بهره‌برداری خواهیم رساند. همچنین بیش از ۵۰ پروژه به ارزش ۲۵ میلیارد دلار شروع خواهیم کرد. در سال جاری تولید نفت و گاز افزایشی خواهد بود و بیش از ۶ میلیون تن به ظرفیت پتروشیمی اضافه خواهد شد.

 

وی با تاکید بر اینکه امروز شاهد بودیم یک اتفاق بزرگ و کم‌نظیر در صنعت نفت رقم خورد، گفت: استفاده از حداکثر ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ صنایع پتروشیمی در توسعه میادین گازی می‌تواند شرایط بسیار خوبی را در این صنعت رقم بزند. نزدیک به ۲۰ میلیون مخزن گازی با ۱۴ شرکت و هلدینگ بزرگ پتروشیمی تفاهمنامه امضا شد و بالغ بر هفت میلیارد دلار شرکت‌های بزرگ در این حوزه سرمایه‌گذاری می‌کنند و رقم بیش از ۱۳۰ میلیون متر مکعب گاز را از توسعه این میادین طی دو و سه سال آتی به بهره‌برداری می‌رسانیم که ضمن تامین خوراک پتروشیمی‌ها در توسعه میادین گازی نیز نقش مهمی دارد.

 

اوجی در پایان با اشاره به مصرف غیر بهینه انرژی در کشور اظهار کرد: به صنایعی که مصرف بهینه ندارد و بازدهی آن‌ها پایین است، هشدار داده‌ایم. مصرف انرژی باید بهینه شود چرا که قرار نیست همه تولیدات خود را مصرف کنیم.

دیگر خبرها

  • طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد
  • پیشرفت ۶۵درصدی طرح بنزین‌سازی پتروپالایش تهران
  • سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد یورویی در طرح‌های ارتقای کیفی پتروپالایشگاه تهران
  • ساخت ۱۲ هزار واحد مسکونی در کل کشور در سال گذشته
  • اجرای شبکه برق پروژه ملی طرح نجات تبریز
  • افتتاح بزرگ ترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است
  • راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در ۱۴۰۴
  • راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴
  • وزیر نفت: ۵۰ درصد از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت است