Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حمید قاسمی امروز در جمع نمایندگان رسانه‌های آذربایجان شرقی اظهار کرد: تمام پالایشگاه‌های نفتی از نظر ما ذاتاً آلاینده هستند مگر اینکه خلاف این موضوع ثابت شود.

وی توضیح داد: فرایند زیست محیطی پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها این گونه است که در ابتدا مستندات درباره میزان آلایندگی این واحدها به سازمان محیط زیست کشوری ارسال می‌شود و پس از بررسی‌های لازم، به امور مالیاتی ابلاغ می‌شود که پیگیر پرداخت عوارض واحدهای پالایشگاهی یا پتروشیمی‌ها به شهرداری‌ها باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل محیط زیست آذربایجان شرقی در پاسخ به خبرنگار مهر درباره آلایندگی واحد تولید قیر پالایشگاه نفت تبریز تصریح کرد: بحث تولید قیر در پالایشگاه تبریز موضوع جدیدی نیست و از سال‌ها قبل انجام می‌شود. در واقع در سال ۱۳۵۶ همراه با صدور مجوز فعالیت پالایشگاه، مجوز فعالیت واحدهای کوچک دیگر نظیر تولید قیر هم صادر شده است.

وی اعلام کرد: مجوزی که اخیراً برای تولید قیر در پالایشگاه نفت تبریز صادر شده صرفاً برای برندسازی آن بوده است وگرنه موضوعی نیست که باعث افزایش میزان آلایندگی پالایشگاه باشد.

قاسمی با اشاره به وضعیت فعلی اقتصاد کشور عنوان کرد: افزایش میزان تولید قیر در پالایشگاه علاوه بر اینکه از استفاده از مازوت در پتروشیمی جلوگیری می‌کند، از لحاظ اقتصادی نیز قابل توجه است.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود خبر داد: ۹۰ درصد بیمارستان‌های دولتی و خصوصی در استان مجهز به دستگاه امحای زباله هستند اما نگران کننده تر از بیمارستان‌ها، مطب‌های پزشکی هستند.

مدیرکل محیط زیست آذربایجان شرقی افزود: ما به دنبال محیط زیست سالم هستیم و تا حدودی در مدیریت پسماند عملکرد قابل قبولی داشتیم.

وی همچنین درباره آلاینده بودن کارخانه کاوه سودا بیان کرد: یک گروه متخصص و دانشگاهی درحال بررسی این موضوع هستند و نتایج پس از بررسی به اطلاع عموم مردم خواهد رسید.

قاسمی همچنین خطاب به رسانه‌ها اعلام کرد: رسانه‌ها نباید با به کارگیری برخی مفاهم عامه همچون «آلودگی» و بدون بررسی‌های کارشناسانه، نظرات قطعی درمورد پدیده‌های مختلف زیست محیطی ارائه کنند چراکه می‌تواند باعث تشویش اذهان عمومی و نگرانی‌های بیجا شود.

کد خبر 4638350

منبع: مهر

کلیدواژه: حمید قاسمی سازمان محیط زیست پالایشگاه تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۲۶۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر

به گزارش خبرنگارخبرگزاری صدا و سیما معاون محیط زیستِ دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست، گفت: ۱۰۰ گونه آبسنگِ مرجانی در خلیج فارس در معرض نابودی ناشی از این چالش‌های زیست محیطی هستند.
سعید حاجی زاده گزارش می دهد :

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • مرگ خاموش تخت جمشید و بیستون
  • سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد یورویی در طرح‌های ارتقای کیفی پتروپالایشگاه تهران
  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر
  • پلمب دو واحد آلاینده غیر مجاز تولید زغال در رباط کریم 
  • بهره‌برداری از ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار در ۱۴۰۳/ تولید نفت و گاز ایران امسال جهش خواهد داشت