Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-02@20:18:08 GMT

ظلم‌های موجود در پالایشگاه تبریز

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۷۰۴۶۲

ظلم‌های موجود در پالایشگاه تبریز

فعال دانشجویی دانشگاه شهید مدنی با انتشار سلسله مقاله‌هایی با عنوان ظلم‌های موجود در پالایشگاه تبریز و فرستادن نامه‌هایی به سازمان بازرسی کل کشور، اتفاقات ناگوار پالایشگاه را به گوش مسئولان و مردم رساند.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، زهره پورفرج؛ * این دانشجوی مطالبه گر، محمد حسن رضایی فعال عدالتخواه و انقلابی پیگیر ظلم‌های کارگری پالایشگاه نفت تبریز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
اگر بخواهیم این داستانِ رایجِ دانشجویان مطالبه گر را در ۲ بخش بررسی کنیم، نتیجه این است:
۱. اتفاقاتی که در پالایشگاه نفت تبریز در حال رخ دادن است
۲. بازجویی و احضار محمد حسن رضایی
آقای رضایی می‌گوید ۳ تخلف در پالایشگاه تبریز در حال انجام است:
تضییع حقوق چندصد میلیون تومانی از کارگران (ماهانه حدود ۱ میلیون تومان از حقوق قانونی کارگران پالایشگاه تبریز پرداخت نمی‌شود)
دسترسی پالایشگاه تبریز به استعلام املاک کارکنان خود،بیرون کردن نماینده کارگران پالایشگاه تبریز از خانه‌ی سازمانی.
این فعال دانشجویی با انتشار سلسله مقاله‌هایی با عنوان ظلم‌های موجود در پالایشگاه تبریز و فرستادن نامه‌هایی به سازمان بازرسی کل کشور، اتفاقات ناگوار پالایشگاه را به گوش مسئولین و مردم رسانده و تقاضای پیگیری و حل این مشکلات را داشته است، اما اتفاقی که برای ایشان در حال رخ دادن است (اتهام دخالت در امور غیر! و احضار ایشان) چندان هم برای دانشجویان و فعالین دانشجویی و امثال او تعجب آور نیست.
این اولین بار نیست که شکایت، احضار، بازجویی، تحت تعقیب بودن و ... برای دانشجویان مطالبه گر اتفاق می‌افتد. نیازی نیست برای ذکر مثال به شهر‌های دیگر و پایتخت سری بزنیم. مثال‌های متعددی در استان آذربایجان شرقی و شهر تبریز برای این محنت‌ها وجود دارد. مثال بارزش برمیگردد به دانشجویان مطالبه گر در مورد خیانت واگذاری کارخانه ماشین سازی تبریز که علی سنبلی، مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سهند به اتهام افشای اطلاعات تحت تعقیب قرار گرفته است.
مسئله احضار آقای رضایی باعث می‌شود بار دیگر در مورد برخی مسائل تامل ژرف تری داشته باشیم. چیزی که ما انتظار داریم حرکت قوه قضائیه به سمت عدل حقیقی اسلامی مخصوصا با انتصاب ریاست جدید قوه قضائیه و شکل گیری تجمعات برحق مدنی (با توجه به اشاره صریح قانون اساسی در اصل ۲۷) است.
در نهایت این واقعه تلنگری بر ما عدالت خواهان است که اشاره‌ای تقریبا واضح به مسیر سخت و آشفته و پرمقاومت عدالت خواهی دانشجویان مطالبه گر دارد.

زهره پورفرج- دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان دفتر تحکیم وحدت دانشگاه تبریز انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پالایشگاه تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۰۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراضات دانشجویی سیاست ما در منطقه را تغییر نمی‌دهد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، جو بایدن، رییس جمهور آمریکا در نخستین سخنرانی پس از اعتراضات گسترده دانشجویی در این کشور در حمایت از غزه که به خشونت و بازداشت شمار زیادی از دانشجویان منجر شده است، گفت که این اعتراضات او را وادار به تغییر سیاست آمریکا در منطقه نکرده است!

اعتراضات در دانشگاه‌های سراسر آمریکا روزهاست که پرتنش دنبال می‌شود و معترضان از برچیدن چادرهایی که در محوطه دانشگاه در حمایت از غزه برپا کرده‌اند، خودداری کرده و در نتیجه مدیریت دانشگاه‌ها خواستار ورود نیروهای امنیتی به داخل محیط‌های آموزشی شدند.

بایدن در نخستین سخنرانی پس از التهابات اخیر در دانشگاه‌های آمریکا، در کاخ سفید گفت: اعتراضات در دانشگاه‌ها دو اصل بنیادی آمریکا را به بوته آزمایش گذاشت؛ نخستین اصل حق آزادی بیان و تجمع صلح‌آمیز و دومین اصل حاکمیت قانون است.

وی مدعی شد: هر دو باید حفظ و رعایت شوند. ما کشوری استبدادی نیستیم که مردم را ساکت و مخالفان را سرکوب کنیم. در عین حال، کشوری بی‌قانون هم نیستیم. جامعه‌ای مدنی هستیم و نظم باید حرف اول را بزند!

بایدن بدون اشاره به اعتراضات صلح آمیز دانشجویان که با برپایی چادر و شعارهای حمایتی از غزه، دست به تجمع و تحصن زده‌اند، مدعی شد: مخالفت ضرورت دموکراسی است اما مخالفت نباید به هرج‌ومرج و محروم کردن دیگران از حقوقشان منجر شود تا حدی که دانشجویان قادر به پایان ترم و تحصیلات دانشگاهی نشوند!

ادعاها و اظهارات بایدن درباره اعتراضات اخیر در دانشگاه‌های آمریکا در حالی است که نیروهای امنیتی و پلیس این کشور با ورود خشونت‌آمیز به داخل دانشگاه‌ها، از گاز اشک‌آور و باتوم برای متفرق کردن معترضان استفاده و شمار زیادی را بازداشت کرده‌اند.

بایدن در ظاهر چند باری از اقدامات تل‌آویو انتقاد کرده اما واشنگتن هرگز تامین تسلیحاتی رژیم صهیونیستی را متوقف نکرده است. جنایات صهیونیست‌ها در نوار غزه در حالی وارد هفتمین ماه می‌شود که اشغالگران تاکنون بیش از ۳۴ هزار فلسطینی را که عمدتاً زنان و کودکان هستند، به شهادت رسانده است.

کد خبر 6095318

دیگر خبرها

  • اعتراضات دانشجویی سیاست ما در منطقه را تغییر نمی‌دهد
  • الحوثی: آمریکا به دنبال ادامه نسل‌کشی در غزه است/ جنبش دانشجویی دست واشنگتن را رو کرد
  • معتبرترین مسابقات ریاضی دانشجویی جهان در دانشگاه تبریز آغاز شد
  • خوابگاه‌های متاهلی دانشجویان در سطح استان بوشهر احداث می‌شود
  • یک خیزش و ۱۰ پیام
  • چرایی تشدید اعتراضات دانشجویی در آمریکا
  • حمایت دانشجویان مشهدی از خیزش دانشجویی ضدصهیونیستی آمریکا
  • افزایش ۱۰ درصدی وام ودیعه مسکن دانشجویی در سال تحصیلی آینده
  • ۱۰ پیام یک خیزش
  • حمایت ها از جنبش دانشجویی ضد صهیونیستی ادامه دارد