Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، مراسم تجلیل و رونمایی از تمبر یادبود شهدای پالایشگاه تبریز و گلباران یادمان شهدا روز سه‌شنبه، 23 مهرماه با حضور حجت‌الاسلام سیدعلی فقیه، رئیس دفتر امام جمعه تبریز، سردار اصغر عباسقلی‌زاده، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌ شرقی، سردار عیس میرزایی فرمانده لشکر 21 حمزه و جمعی مسئولان و خانواده شهدا در سالن اجتماعات شرکت پالایش نفت تبریز برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامرضا باقری دیزج، مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز در این مراسم با اشاره به اینکه در دوران دفاع مقدس 17 حمله به پالایشگاه تبریز صورت گرفته است، گفت: اوج جنگ تحمیلی و زمانی که رژیم بعثی عراق تلاش می‌کرد‌ صنعت نفت ایران را فلج کند‌، روزهای 21 تا 23 آبان‌ماه 1365 بود که حملات شد‌ید‌ی از سوی نیروی هوایی عراق به پالایشگاه‌های آباد‌ان، تبریز و اصفهان صورت گرفت.‌

وی افزود: پالایشگاه تبریز به‌عنوان یکی از مهم‌ترین و تأثیرگذارترین شرکت‌ها از لحاظ سوخت‌رسانی به جبهه‌های جنگ حق علیه باطل و کارخانه‌های شمال غرب کشور مورد‌ توجه د‌شمنان نظام بود‌ و بعثی‌ها تلاش کرد‌ند‌ تا با بمباران این پالایشگاه از توان ایران اسلامی بکاهند.

باقری دیزج، افزود: این حملات ناجوانمردانه دشمن برای ما آب‌دیدگی ایجاد کرد و با توکل بر خدا روز به روز پخته‌تر و توانمندتر شدیم. به طوری که سال 1371 در دوران سازندگی پالایشگاه، صادرات ما از 80 هزار بشکه به 110 هزار بشکه افزایش یافت.

مدیر عامل شرکت پالایش نفت تبریز با اشاره به اینکه 50 درصد مالیات کل استان را پالایشگاه نفت پرداخت می‌کند، افزود: همه این پیشرفت‌هایی که در زمینه اقتصادی داشته‌ایم در سایه خون شهدای والای هشت دفاع مقدس است.

سردار اصغر عباسقلی‌‌زاده، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌شرقی نیز در ادامه این مراسم گفت: فعالیت‌های چشمگیر صنعت نفت در دوران دفاع مقدس فراوموش‌نشدنی است همانطور که امام‌(ره) نیز به مسئله اشاره کردند. اگر تلاش‌های کارکنان پالایشگاه نفت نبود ما در جنگ پیروز نمی‌شدیم.

وی با اشاره به اینکه دومین هدف صدام بحث مراکز نفتی بود، افزود: دشمن با هدف قرار دادن پالایشگاه‌های نفت می‌خواست اقتصاد ما را فلج کند تا ما از صادرات نفت عقب بمانیم ولی با تدبیر و همت متخصصان تمام خسارات وارد شده را درست کردند و حتی یک روز هم صادرات نفت ما قطع نشد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌شرقی، با تأکید بر اینکه صنعت نفت اقتصاد ما را سر پا نگه داشته است، افزود: در دوره 8 سال دفاع مقدس متخصصان پالایشگاه نفت همراه رزمندگان شبانه‌روز تلاش کردند تا ما را از اسارت و سلطه‌گری‌ها خلاص شویم. همه این افتخارات را مدیون شهدای پالایشگاه هستیم.

سردار عباسقلی‌زاده با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی بیداری اسلامی را در پی داشت، گفت: هر کجا ما به خودمان اعتماد کردیم پیروز شدیم و هر وقت به دشمن اعتماد کردیم ضربه خوردیم. الان دشمنان ما خود اعتراف می‌کنند که جمهوری اسلامی قدرتمندترین کشور است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنای آذربایجان شرقی خبرگزاری بین المللی قرآن اجتماعی پالایشگاه تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۷۸۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۳ هزار نفری کارگران سوادکوه در جبهه‌های دفاع مقدس

فرمانده سپاه سوادکوه گفت: از جمعیت ۷ هزار نفری کارگر سوادکوه در دوران دفاع مقدس ۳ هزار نفر به جبهه اعزام و هزار و پانصد نفر جانباز شدند و بیش از سی نفر به شهادت رسیدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سوادکوه، سرهنگ جواد پیوند فرمانده ناحیه مقاومت سپاه سوادکوه در مراسم یادواره شهدای کارگر استان مازندران با محوریت شهدای کارگر شهرستان‌های سوادکوه و سوادکوه شمالی، ضمن گرامیداشت یاد و نام شهدا بویژه شهدای کارگری، گفت: شهرستان سوادکوه از دیرباز شهرستانی کارگری و معدنی بوده و شرکت‌های بزرگ زغال‌سنگ در آن فعالیت می‌کردند، از همین رو تعداد زیادی جمعیت قشر کارگری داشته است.

سرهنگ پیوند با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس جمعیت کارگری سوادکوه 7 هزار نفر بوده و جمعیت قابل توجهی از این تعداد در دفاع مقدس حضور یافته بودند، افزود: از این تعداد بیش از 3 هزار نفر برای دفاع مقدس اعزام شده بودند که هزار و 500 نفر از آنها جانباز شدند.

وی یادآور شد: از همین جمعیت ایثارگر کارگری بالغ بر 30 نفر به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

فرمانده ناحیه مقاومت سپاه سوادکوه گفت: امروز میزبان یادواره شهدای کارگری استان مازندران با محوریت شهدای کارگری سوادکوه هستیم و ارج نهادن به مقام شامخ شهدا وظیفه‌ای همگانی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پایتخت مقاومت اسلامی معطر به عطر شهدای گمنام شد
  • جزئیات تشییع پیکر شهدای تازه تفحص شده اصفهانی
  • یادواره شهدای سنگر سازان بی سنگر مرند
  • گناوه میزبان شهید دوران دفاع مقدس خواهد بود
  • شهدای کربلای ۵ و عاشورا مهمان مسجد مقدس جمکران
  • حضور ۳ هزار نفری کارگران سوادکوه در جبهه‌های دفاع مقدس
  • یادواره شهدای کارگر مازندران برگزار شد
  • پیکر مطهر ۲ شهید دفاع مقدس پس از ۴۰ سال تفحص شد
  • پیکر مطهر دو شهید دفاع مقدس پس از چهار دهه تفحص شد
  • تغییر در میزبانی استان کرمان از شهدای گمنام