Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-02@17:51:46 GMT

پالایشگاه تبریز از کاهش ۶٠درصدی نرخ فرآورده خبر داد

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۲۹۷۵۵

پالایشگاه تبریز از کاهش ۶٠درصدی نرخ فرآورده خبر داد

با گذشت چهار ماه از شیوع کرونا در دنیا و افت قیمت نفت، تاثیر آن بر اوضاع پالایش‌گران داخلی نمایان می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ همزمان با کاهش شدید قیمت نفت و همچنین افت تقاضا برای سوخت در دنیا، قیمت انواع فراورده های نفتی با کاهش قابل توجه روبرو شده است.

در تازه‌ترین گزارش‌ها، پالایشگاه تبریز خبر از افت 60 و 40 درصدی نرخ بنزین در ماه های فروردین و اردیبهشت داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته کاهش قیمت فقط مربوط به بنزین نبوده و سایر فرآورده ها از جمله نفت‌گاز و نفت کوره نیز با افت قیمت روبرو شده اند.

از سویی دیگر به نظر می رسد انفعال انجمن صنفی پالایشگاهی در پیگیری نرخ گذاری نفت خام و فرآورده‌ بر مشکلات پالایش‌گران داخلی افزوده است.

از این رو پالایشگاه تبریز در جدیدترین گزارش ارایه شده در سامانه کدال به شفاف سازی در خصوص تاثیرات ویروس کرونا بر درآمد این شرکت پرداخته است که متن این گزارش در ادامه آمده است:

تا این تاریخ ، دستورالعمل قیمت گذاری نفت خام و فرآورده ها در سال 1399 به این شرکت ابلاغ نشده و پیگیری های لازم از طرف انجمن صنفی در حال انجام می باشد.

این شرکت در راستای اجرای تصویب نامه هیأت محترم وزیران جهت انجام طرح های کیفی سازی محصولات، از سال 1393 تا پایان سال 1397، رقمی معادل 560 میلیارد تومان از محل 30% سود سالانه تحت عنوان اندوخته طرحهای توسعه ای ذخیره و در راستای طرحهای کیفی سازی هزینه نموده است. در حال حاضر کل بنزین تولیدی شرکت یورو 5 می باشد و بخشی از گازوئیل تولیدی یورو 5 بوده و برای تولید مابقی، پروژه های بازیافت گازهای انتهایی گوگردسازی ، خالص سازی هیدروژن و واحد جدید گوگردسازی از سال 98 شروع و انتظار می رود تا پایان سال 99 به بهره برداری برسد. تاثیر پروژه های فوق بر فعالیت شرکت همواره در یادداشت های پیوست صورت های مالی، گزارش تفسیری و یا تحت عنوان موارد با اهمیت به طور مفصل افشا شده و درکدال قابل مشاهده است.

با شیوع جهانی بیماری کورید 19 و کاهش بی سابقه تقاضای نفت خام و فرآورده ها و برهم خوردن تعادل قیمت ها در پایـان سال 1398 و ادامـه این روند کاهـشی در دو ماه سال جاری که بعنوان مـثال در قیاس با قیـمتهای اسفند ماه 1398 ، قیمت نفت خام در فروردین و اردیبهشت 1399 با 42 تا 43 درصد کاهـش در هر بشـکه، بنزین در فروردیـن 99 با 63% کاهـش و اردیبهشت با 42% کاهش در هر بشکه، نفت گاز به ترتیب با 38% و 46% کاهش در هر بشکه و نفت کوره با 34% و 33% کاهـش در هر بشکه همراه بوده است . لذا مطابـق استانداردهای حسابداری و کسب نظر کارشناسی حسـابرس مسـتقل نسبت به ارزشیابی موجودی فرآورده های نفتی ( نزد خود و یا شرکت پخش) بر مبنای نرخ فرآورده ها در فروردین 99 ( برگرفته از نشریه پلاتس) نمود. تفاوت این نرخ با نرخ فرآورده ها در فروردین 99 مبنای محاسبه کاهش ارزش موجودی و ثبت ذخیره کاهش ارزش موجودی فرآورده ها به مبلغ 504 میلیارد تومان گردید. در مورد موجودی نفت خام نیز، قیمت نفت خام در روز 29/12/98 با میانگین قیمت نفت خام در فروردین 99 مقایسه و قیمت مابه التفاوت قیمت های مذکور به مبلغ رقمی معادل 220 میلیارد تومان بدین منظور ذخیره کرفته شد. لازم به توضیح است در شرایط حاظر کرک اسپیرد اکثر محصولات از جمله بنزین ( که در ماههای اخیر منفی بوده ) مثبت می‌باشد.

منبع اقتصاد انلاین

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: فرآورده ها قیمت نفت نفت خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۹۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا گفت: به زودی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، مهدی سیدهاشمی اظهار کرد: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از سال گذشته اعلام کرد که تصمیم دارد روند صدور درخواست کارت سوخت را اینترنتی کند و این یعنی مالکان خودروهای نوشماره و خودروهای دیگری که نیازمند کارت سوخت المثنی باشند، باید کارت سوخت خود را به صورت اینترنتی دریافت کنند.

وی افزود: برای امنیت درخواست صدور کارت سوخت، تا زمانی که این اقدام در دفاتر پلیس +۱۰ انجام می‌شود مشکلی وجود ندارد، چراکه از اطلاعات کاربر محافظت می‌شود.

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا با بیان اینکه همکاری فراجا با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نخستین خدمت بین دستگاهی است، گفت: جلساتی با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برگزار کردیم و هماهنگی‌های لازم انجام و بررسی‌های لازم انجام شده است و به جمع‌بندی خوبی رسیدیم.

هاشمی ادامه داد: در نهایت در چند روز آینده این سامانه آماده و معرفی می‌شود که در پی آن روند صدور کارت سوخت نیز تسریع خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: این سامانه تولید شده توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی است و فراجا تنها اطلاعات را با آنها تبادل می‌کند؛ هنگامی که فرد متقاضی در این سامانه درخواست خود برای صدور کارت سوخت را ثبت می‌کند اطلاعاتش دریافت و برای پلیس ارسال می‌شود و پلیس این اطلاعات را بررسی و صحت‌سنجی و پس از آن تأیید شدن یا نشدن را به این سامانه اعلام می‌کند.

کد خبر 749653

دیگر خبرها

  • طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • صادرات نفت خام با خط لوله نداریم
  • پیشرفت ۶۵درصدی طرح بنزین‌سازی پتروپالایش تهران
  • سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد یورویی در طرح‌های ارتقای کیفی پتروپالایشگاه تهران
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • عربستان قیمت نفتش را افزایش داد