Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون عملیات شرکت پالایش نفت تبریز با تکذیب اخبار منتشر شده در خصوص مصرف مازوت در پالایشگاه، گفت: پالایشگاه تبریز در سالجاری از سوخت مازوت استفاده نکرده و تمامی سوخت مصرفی آن گاز طبیعی است و اگر روزی فشار این گاز کاهش یابد، در صورت اخذ مجوزهای لازم از مازوت استفاده خواهد کرد که تاکنون این اتفاق پیش نیامده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا آقابگلو در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: یکی از محصولات پالایشگاه تبریز مازوت است که تقریبا ۲۲ درصد تولید پالایشگاه را به خود اختصاص می‌دهد.

وی ادامه داد: مازوت یک ماده‌ی هیدروکربنی است که در صنایع مختلف استفاده می‌شود و مصرف‌کننده‌های متنوعی دارد که بر اساس سیاست‌های حاکمیتی به‌عنوان یکی از فرآورده‌های اصلی، به شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی تحویل داده می‌شود تا براساس نیاز و برحسب اولویت در نقاط مختلف کشور استفاده شود.

وی، تولید بنزین یورو  ۵ را یکی از اقدامات پالایشگاه تبریز در راستای کاهش آلودگی هوا عنوان کرد و افزود: در گذشته بنزین تولیدی پالایشگاه بر اساس استاندارد یورو ۲ بود اما امروزه با کاهش میزان سولفور از ۳۰۰ به ۱۰ppm، بنزین یورو ۵ استاندارد تولید می‌شود که این موضوع صرفا موجب کاهش انتشار روزانه ۲.۳ تن ترکیبات اکسید سولفور (SOX) به هوای کلانشهر تبریز و سایر شهرهای مصرف‌کننده‌ی این سوخت پاک شده است.

آقابگلو در خصوص پوشش میزان بنزن در بنزین تولیدی این شرکت با استاندارد یورو ۵ نیز گفت: در فرآیند استخراج بنزن، میزان بنزن بنزین را از چهار درصد به زیر یک درصد رسانده‌ایم که روزانه ۵۰ تن از این ماده به جای انتشار در هوای شهرها به‌عنوان ماده اولیه با ارزش از طریق خط لوله به پتروشیمی تبریز تحویل داده می‌شود.

وی در مورد گازوئیل تولیدی پالایشگاه نیز یادآور شد: ۳۰ تا ۳۵ درصد گازوئیل تولیدی پالایشگاه تبریز بر اساس استاندارد یورو پنج است که ما توانسته ایم میزان گوگرد آن را از ۷ هزار به زیر ۱۰ppm برسانیم و تا اواسط سال آینده نیز تمامی گازوئیل تولیدی شرکت با استاندارد یورو پنج تولید خواهد شد.

وی  همچنین متذکر شد: پالایشگاه تبریز اهمیت زیادی به حفاظت محیط زیست و کاهش آلودگی هوا قائل است و با تمام توان برای تحقق این امر تلاش می‌کند که در اثر اقدامات انجام شده صرفا از بابت ارتقاء کیفیت دو فرآورده بنزین و نفت گاز روزانه از انتشار ۳۷.۳ تن ترکیبات اکسید سولفور به هوا جلوگیری شده است.

معاون عملیات شرکت پالایش نفت تبریز بیان کرد: مجموع میزان مازوت تولیدی پالایشگاه تبریز ۳۹۰۰ متر مکعب در روز بوده که تماما به شرکت پخش فرآورده‌های نفتی تحویل و از طریق آن شرکت نیاز انواع صنایع مانند نیروگاه‌ها تامین می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی پالایشگاه تبریز آلودگی هوا آلودگی هوای تبریز مازوت سوخت مازوت مصرف مازوت مازوت سوزی گازوئيل نفت گاز بنزين بنزن سوخت کم سولفور سولفورزدایی تولیدی پالایشگاه پالایشگاه تبریز استاندارد یورو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۳۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب ادعای رسانه‌های اسرائیلی؛ تایید سلامت خدمه کشتی MCS

سرپرست معاونت امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی آخرین وضعیت خدمه کشتی کانتینری توقیف شده MCS Aries را اعلام کرد.

به گزارش تسنیم، علی‌اکبر مرزبان در مورد آخرین وضعیت خدمه کشتی کانتینری به نام MCS Aries با پرچم کشور پرتغال که ۲۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۳ توقیف شد، اظهار کرد: برخلاف ادعای رسانه‌های بیگانه و معاند از جمله رسانه‌های تحت حمایت رژیم غاصب و اشغالگر صهیونیستی مبنی بر گروگانگیری خدمه کشتی مذکور که قویا تکذیب می‌شود، تمامی ۲۴ خدمه کشتی مذکور در سلامت کامل به سر می‌برند و جای هیچ‌گونه نگرانی در خصوص سلامت، بهداشت، رفاه و ایمنی این افراد وجود ندارد.

بازگشت به میهن یک خدمه خانم

وی افزود: در ابتدای امر ۲۵ خدمه کشتی MCS Aries با تابعیت کشورهای هند، پاکستان، فیلیپین، ۱ نفر روسیه و ۱ نفر استونی در کشتی وجود داشت که بلافاصله با هماهنگی دیپلماتیک یکی از این خدمه هندی که خانم بود و فعالیت کارورزی داشت از سایر خدمه جدا شد و به میهن خود بازگشت.

سرپرست معاونت امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: بلافاصله پس از توقیف کشتی مذکور و ابراز نگرانی سفارتخانه‌های خدمه روی کشتی، تماس‌های لازم از سوی دولت‌های متبوع با دستگاه وزارت امور خارجه ایران انجام شد و با هماهنگی سازمان بنادر و دریانوردی مکاتبات لازم انجام تا فعالیت‌ها دنبال شود.

هیچ‌گونه تهدیدی برای خدمه کشتی توقیفی وجود ندارد

مرزبان با اشاره به اینکه طبق اعلام سازمان بنادر و دریانوردی و وزارت امور خارجه هیچ گونه تهدیدی برای خدمه کشتی توقیف شده وجود نداشته و ندارد، تصریح کرد: دولت جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از دولت‌های عضو کنوانسیون کار دریایی (MLC ۲۰۰۶) و بر اساس اصول حقوق بشری و رویکرد انسانی و دینی خود، تمامی تمهیدات لازم را برای حفظ سلامت، بهداشت، رفاه و ایمنی جان خدمه کشتی مربوطه اندیشیده است و جای هیچ گونه نگرانی در این خصوص وجود ندارد و تمامی خدمه آزادانه در کشتی حضور دارند و از تمامی حقوق لازم برخوردار هستند.

برقراری تماس تلفنی، اینترنتی و ملاقات با خدمه کشتی

وی با تاکید بر اینکه صرفا کشتی MCS Aries توقیف شده و خدمه کشتی توقیف نشده‌اند، عنوان کرد: این خدمه آزادانه روی کشتی حضور دارند و از امکانات اینترنتی و تلفنی برای برقراری ارتباط با خانواده‌های خود برخوردارند و تمامی مراتب به سفارتخانه‌های متبوع اطلاع داده شده و در عین حال با هماهنگی صورت گرفته سفرا و نمایندگان سفارتخانه‌های این اتباع، دیدار کرده‌اند و در هر زمان دیگری امکان دیدار مجدد وجود دارد و هیچ گونه مشکلی در این زمینه نیست.

امکان بازگشت به میهن مازاد حداقل خدمه کشتی

سرپرست معاونت امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه سازمان بنادر و دریانوردی به نماینده مالک و دولت تحت پرچم کشتی اعلام کرده که با رعایت شرایط ایمنی امکان بازگشت به میهن مازاد حداقل خدمه روی کشتی وجود دارد، اظهار داشت: از نماینده مذکور درخواست شده در صورت تمایل، درخواست رسمی خود را ارائه کنند و پس از آن اقدامات مقتضی انجام خواهد شد.

مرزبان با تاکید بر اینکه خوشبختانه اقدامات صورت گرفته از سوی سازمان بنادر و دریانوردی و وزارت امور خارجه به خانواده و دولت کشورهای متبوع خدمه کشتی، اطمینان داد که جای هیچ‌گونه نگرانی در خصوص تامین امنیت، سلامت و ایمنی خدمه وجود ندارد.

این مقام مسئول سازمان بنادر و دریانوردی در پایان خاطر نشان کرد: مسیر ارتباطی از سوی انجمن صنفی کارگری دریانوردان تجاری ایران نیز دنبال و مراتب منعکس شده و در حال حاضر فضای بسیار آرامی در کشتی حاکم است و خدمه در سلامت کامل به سر می‌برند و تا زمانی که تصمیم‌گیری نهایی صورت گیرد، شرایط مساعد برای تمامی خدمه روی کشتی، فراهم خواهد بود.

دیگر خبرها

  • اظهار نظر یک نماینده؛ سهمیه بنزین در کارت ملی شارژ می‌شود؟
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول
  • پیشرفت ۶۵درصدی طرح بنزین‌سازی پتروپالایش تهران
  • افزایش ۲۵ درصدی مصرف سوخت هواپیما در چابهار با افزایش ۳۸ درصدی پروازها
  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • بررسی مزیت‌های راهبردی اصلاح سهمیه بندی بنزین؛ از خانوادگی شدن سفرها تا استفاده از وسایل نقلیه اشتراکی
  • تکذیب ادعای رسانه‌های اسرائیلی؛ تایید سلامت خدمه کشتی MCS
  • ناترازی بنزین با سوخت متانول برطرف می‌شود
  • کلنگ‌زنی پالایشگاه نفت خام کهگیلویه
  • مینی پالایشگاه دهدشت کلنگ زنی شد/تولید ۱٠ هزار بشکه بنزین در روز